Τον Αύγουστο του 1986, η Αφροδίτη Λαγκουβάρδου - Σπαντιδάκη, Χημικός Μηχανικός, έθεσε τα θεμέλια ίδρυσης της εταιρείας ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των Χημικών Εργαστηρίων μέχρι και σήμερα.

Η ημερομηνία ίδρυσης είναι σημαντική, γιατί την ίδια μέρα, ταυτόχρονα με τη γέννηση της εταιρείας, γεννήθηκε και η Σπαντιδάκη Μαρία, συνιδιοκτήτρια σήμερα της εταιρείας, πρόσωπο που αποτελεί τη νέα γενιά αλλά και το νέο αίμα της.

Αρχικά η ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ στεγαζόταν σε μικρές ενοικιαζόμενες εγκαταστάσεις στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Με το πέρασμα των χρόνων και με τη συνεχή ανάπτυξή της, δημιουργήθηκε η ανάγκη για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, όπου θα στέγαζε τις δραστηριότητές της.

Από το έτος 2012 η επιχείρηση έχει μεταφερθεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, 600 τετρ. μέτρων, σε ανεξάρτητο κτίριο στην είσοδο του Ρεθύμνου.

Απασχολεί 10 εργαζόμενους, σε μόνιμη βάση και παρέχει υπηρεσίες σ' όλη την Κρήτη.

Όλα αυτά τα χρόνια, το όνομα ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ έχει συνδεθεί με την άριστη, υψηλή ποιότητα εργαστηριακών αναλύσεων και τεχνικών συμβουλευτικών υπηρεσιών ως μηχανικού.

Είναι ένα Διαπιστευμένο Εργαστήριο από το ΕΣΥΔ, στα περισσότερα είδη δοκιμών, επίσημα αναγνωρισμένο για ελέγχους στον τομέα του περιβάλλοντος, της υγείας, της ποιότητας και της ασφάλειας.

Η πολύτιμη εμπειρία μας, που έχει συσσωρευτεί εδώ και τριάντα χρόνια, σε πολλά διαφορετικά πεδία και η τεχνογνωσία μας στον εργαστηριακό τομέα, μας δίνουν σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά.

Έτσι τα προϊόντα μας και οι λύσεις που δίνουμε είναι σχεδιασμένα, ώστε να ικανοποιούν ακριβώς τις ανάγκες των πελατών μας και της αγοράς.

Εργαστηριακές Αναλύσεις

  • 1
  • 2