Η εταιρεία «ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΥ – ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗ Ο.Ε» με τον εμπορικό τίτλο ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ, είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια παροχής Εργαστηριακών Αναλύσεων και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον Ελλαδικό χώρο και το μεγαλύτερο στην Κρήτη.

Από την αρχή της ίδρυσής της το 1986 μέχρι σήμερα, είναι οποιαδήποτε χρονική στιγμή και οπουδήποτε ζητηθεί δίπλα στον πελάτη, που χρειάζεται τις υπηρεσίες της και προσφέρει αξιόπιστες δοκιμές και ολοκληρωμένες λύσεις.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ να διαθέτει τεράστια εμπειρία και οι πελάτες της να έχουν ένα πολύτιμο συνεργάτη και ικανό σύμβουλο, στη λήψη των σωστών αποφάσεων για τον Οργανισμό ή την Επιχείρησή τους.

Οι Υπηρεσίες της εταιρείας καλύπτουν τους τομείς :

  • Περιβάλλοντος
  • Υγείας
  • Ποιότητας
  • Ασφάλειας

Στις δραστηριότητες της ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ περιλαμβάνονται :

  • Εργαστηριακές Αναλύσεις,Χημικές και Μικροβιολογικές
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Η παροχή των εργαστηριακών αναλύσεων και υπηρεσιών διενεργείται στις νέες υπερσύχρονες εγκαταστάσεις, που καλύπτουν επιφάνεια πάνω από 600 τετρ. μέτρα, υψηλών Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, κατασκευασμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Βρίσκονται σε αυτόνομο κτίριο, στο κέντρο της Κρήτης, επί του κεντρικού αυτοκινητόδρομου Χανίων–Ηρακλείου, με γρήγορη πρόσβαση από και προς όλα τα σημεία του νησιού.

Η ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ προσφέρει υπηρεσίες στο Δημόσιο, σε Δήμους και Δημοτικές Επιχειρήσεις (ΔΕΥΑ), στη Βιομηχανία (Τροφίμων, Νερού, Επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων), σε Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, σε Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, σε μεμονωμένους πελάτες.

Είναι διαπιστευμένη σύμφωνα με το ISO 17025 από το έτος 2001, (από τα πρώτα Εργαστήρια στην Ελλάδα), από το Ε.Σ.Υ.Δ (Εθνικό Φορέα Διαπίστευσης της Ελλάδας). Η διαπίστευση του Εργαστηρίου πιστοποιεί και διασφαλίζει την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Η εταιρεία συνεχώς αναπτύσσει και αυξάνει τις διαπιστευμένες αναλύσεις που εκτελεί. Είναι το μοναδικό εργαστήριο στην Κρήτη, διαπιστευμένο στην Λεγιονέλλα, στις αναλύσεις Υπολειμμάτων Φυτοφαρμάκων σε νερά, λύματα, έλαια και ελαιόκαρπο, στη Δειγματοληψία και σε πάνω από 60 δοκιμές σε τρόφιμα, νερά και λύματα.

Η ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ σταθερά προσηλωμένη στη βελτίωση των υπηρεσιών της, αναπτύσσει νέες δοκιμές και υπηρεσίες, αντλώντας δύναμη και εμπειρία από τους ίδιους τους πελάτες της.

Πρωτοπόρος στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων μεθόδων συνεργάζεται με Πανεπιστήμια, Πολυτεχνικές Σχολές και Ερευνητικά Ιδρύματα, με σκοπό την προώθηση της γνώσης και την ανταλλαγή εμπειρίας.
Συνεργάζεται με Εργαστήρια του εξωτερικού και συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα προς όφελος του πελάτη.

Αυτή η πολιτική της εταιρείας τη βοήθησε ν' αναπτυχθεί τα τελευταία 27 χρόνια, με καθημερινή σκληρή δουλειά και προσπάθεια, που προέρχεται από το κάθε ένα μέλος της επιστημονικής ομάδας του εργαστηρίου.

Όραμα όλων Διοίκησης και εργαζομένων, είναι η βελτίωση της ποιότητας της ζωής και η προσφορά αξιόπιστων λύσεων στους τομείς Περιβάλλοντος, Υγείας, Ποιότητας και Ασφάλειας.

Εργαστηριακές Αναλύσεις

  • 1
  • 2