Η ΧΗΜΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο επιτελείο επιστημόνων, με εξειδίκευση και εμπειρία στα θέματα ελέγχου της ποιότητας του νερού, του περιβάλλοντος, των τροφίμων και ποτών.

Στα Εργαστήρια απασχολούνται δέκα τρία (13) άτομα επιστημονικό προσωπικό :

  • Χημικοί Μηχανικοί
  • Χημικοί
  • Βιολόγοι
  • Γεωπόνοι
  • Τεχνολόγοι Τροφίμων

Ο μέσος όρος ηλικίας του προσωπικού είναι 39 έτη.

  • Το 40% του προσωπικού έχει μεταπτυχιακές σπουδές.
  • Το 60% είναι πτυχιούχοι ΑΕΙ και
  • Το 40% είναι απόφοιτοι ΤΕΙ.

Το ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ της εταιρείας φαίνεται παρακάτω :

organogram

Η διοίκηση της εταιρείας ασκείται από τα δύο μέλη της:

Λαγκουβάρδου – Σπαντιδάκη Αφροδίτη και Σπαντιδάκη Μαρία.

Καθημερινή μέριμνα και των δύο μελών της διοίκησης είναι η συνεχής επένδυση σε χρόνο και πόρους, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας.

Αφροδίτη Λαγκουβάρδου – Σπαντιδάκη

lagkouvardou-afroditiΗ κ. Αφροδίτη Λαγκουβάρδου είναι Χημικός Μηχανικός,απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Διαθέτει Δίπλωμα Οινολόγου και Μελετητή.
Είναι Σύμβουλος σε δεκάδες φορείς και επιχειρήσεις με τεράστια εμπειρία στους τομείς περιβάλλοντος, υγείας, ποιότητας και ασφάλειας.
Είναι μέλος πολλών Επιστημονικών Συλλόγων και Επιμελητηρίων.
Είναι Γενική Διευθύντρια των εργαστηρίων και Υπεύθυνη Ποιότητας.
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μαρία Ι. Σπαντιδάκη

spantidaki-mariaΗ κ. Μαρία Σπαντιδάκη είναι Xημικός Msc, απόφοιτη του τμήματος Χημείας του Α.Π.Θ.
Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην Πολυτεχνική Σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος.
Έχει δίπλωμα Οινολόγου, μετά από παρακολούθηση του μεταπτυχιακού τμήματος ειδίκευσης Οινολογίας του Α.Π.Θ, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών του Διεθνούς Ινστιτούτου Οίνου και Αμπέλου.
Ξεκίνησε την καριέρα της, στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, ως αναλυτικός Χημικός στο Εργαστήριο Υπολειμμάτων Φυτοφαρμάκων.
Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα «Ποιότητα Τροφίμων και HACCP».
Από το 2012 είναι Τεχνική Διευθύντρια και υπεύθυνη όλων των εργαστηρίων της εταιρείας.

Εργαστηριακές Αναλύσεις

  • 1
  • 2